TYRKISKE HUNDE

second home dogs

Hunde til adoption


Disse hunde er adoptionsklare

Læs mere om adoption her.

Er man blevet interesseret i en eller flere af hundene, kan man få flere oplysninger hos vores kontaktpersoner. Se dem her.

Vi har travlt, og når ikke altid at sætte alle de hunde op til adoption, som vi har gjort klar til at komme til Danmark - Finder du ikke lige din øjesten her blandt nedenstående hunde. Så kontakt os gerne for at høre, om vi har en skøn hund, der lige passer til dig.

OBS:
Alle hunde er neutraliseret,( dog ikke dem, der er under 12 mrd. ved hjemrejse) vaccineret mod bl.a rabies, og har fået taget en blodprøve for at tjekke for evt. sygdomme og chippet. De er loppe- og ormebehandlet inden adoptionen.

Alle hunde er socialiseret, efter de er fundet, så de er klar til en ny familie.


HUNDE TIL ADOPTION


Vega

Vega (er i DK)

Fødselsdag:  5. januar 2022

Størrelse: cirka 59 cm. 

Super charmerende og kærlige Vega har stadig ikke fået et forever-hjem og sin helt egen familie. Hun har haft 1 års fødselsdag i Danmark, og alt hun ønskede sig i fødselsdagsgave var bare en familie med masser af kærlighed. Vega har ikke opgivet at få sit ønske opfyldt. Og hun håber en familie snart vil have hende. 
Hun er en sød og forsigtig pige, der er glad for kontakt og nærhed. Hun elsker særlig meget at blive kløet på maven, og hun giver gerne nysser som tak. Vega er en klog hund, der er utrolig lærenem, hos plejemor har de leget med aktivitets-spil, og det fangede hun ekstremt hurtigt. Nu er de ved at træne "at søge", og hun er bare så dygtig, siger plejemor. Hun er en glad pige, der leger med både de andre hunde, og med det legetøj de har. Vega er vant til at gå i snor, og hun er vant til at omgås både katte og andre hunde. Hun er en utrolig imødekommende hund, som elsker alt og alle. Hun vil være en rigtig god familie hund.

Hun er allerede i Danmark


Oliver

Oliver (er i DK)

Fødselsdag: 31. januar 2022

Størrelse: cirka 45 cm

Beskrivelse: Skønne og dejlige Oliver er en sjov lille dreng. Han er utrolig sød og god. Han elsker nærhed og han vil så gerne putte og mærke nærhed. Oliver har prøvet at gå i snor flere gange, og han går fint i snor. Han er en lille dreng med et roligt og godt sind. Da Oliver kom i sikkerhed havde han en svær infektion i sit ene øje. Skaderne på øjet betød at Oliver havde nogle komplikationer og at han havde mistet synet på det øje. Oliver har derfor fået fjernet det dårlige øje, og han fungerer og færdes fint med kun et øje.

Oliver kom i sikkerhed sammen med sine søskende og sin mor. 

Rejseklar: Er i DK


Mavis

Mavis (er i DK)

Alder: 24. april 2019

Størrelse: cirka 59 cm 

Karaktertræk: Sød og kælen

Beskrivelse: Mavis kommer af ordet mavi, som betyder blå på tyrkisk. Når man tilføjer s i Tyrkiet, bliver det blå sagt på en sød måde. Navnet fik han selvfølgelig grundet hans utrolig smukke øjne. Mavis er en sød og virkelig smuk dreng. Han er vild med nærhed, og han elsker at blive kløet og kælet med. Faktisk smider han sig gerne ned på ryggen med benene i vejret, enten oven på dig eller så tæt som han kan komme, for at blive kløet og nusset med. Han er rigtig vild med komme ud, så det vil være super godt hvis Mavis får en familie, der har en have, som han kan boltre sig i. 

Rejseklar: Han er i pleje på Sjælland


Luna

Luna - reserveret

Alder: 6 år

Størrelse: cirka 60 cm

Beskrivelse: Kære Luna er en Golden Retriever i sin bedste senior alder. Hun er god og sød, og hun har et meget mildt og roligt sind. Hun har tidligere haft en ejer i Tyrkiet, som ikke har behandlet hende ordentlig. Heldigvis er Luna nu i sikkerhed og er ved at blive gjort rejseklar, så hun kan komme til Danmark og nyde resten at sit liv. Luna er grundet tidligere ejer blevet en forsigtig og tilbageholden pige, hun er dog på ingen måde aggressiv overhovedet, men hun har brug for et roligt og trygt hjem der kan give hende den tid hun behøver. 
En sød og rolig pige.

Rejseklar: I juni 2023


Dolly

Dolly

Fødselsdag. 26. september 2022

Størrelse:  cirka 44 cm 

Beskrivelse: Dejlige Dolly er super god og utrolig sød pige hund, med smukke lyse øjne. Hun er social og imødekommende, og hun er helt vild med opmærksomhed. Dolly er altid glad, og hun kan godt lide at lege. Hun leger så fint med de andre hunde. Dolly og hendes søskende er blevet fundet i et skovområde, da de var små hvalpe, så de har været i sikkerhed det meste af deres liv, og derfor har de ikke oplevet vold eller svigt. Dolly er ofte på udflugt sammen med andre hunde og en gruppe mennesker til grønne områder udenfor Alanya. Her får de lov til at løbe løs og lege. Det syntes både Dolly, og de andre hunde er fedt. Dolly har et kært og fantastisk sind.   

Rejseklar: Juli 2023


Flynn

Flynn

Fødselsdag. 26. september 2022

Størrelse:  cirka 47 cm 

Beskrivelse: Smukke Flynn er altid glad og utrolig sød. En dejlig hund. Han er social og imødekommende, og han elsker opmærksomhed. Flynn kan godt lide at lege, og leger så fint med de andre hunde. Flynn og hans søskende er blevet fundet i et skovområde, da de var små hvalpe, så de her været i sikkerhed det meste af deres liv, og derfor har de ikke oplevet vold eller svigt. Han er ofte på udflugt sammen med andre hunde og en gruppe mennesker til grønne områder udenfor Alanya. Her får de lov til at løbe løs og lege. Det synes Flynn er fedt. Flynn er  en virkelig dejlig og sød dreng, der har et fantastisk sind.   

Rejseklar: Juli 2023


Kenai

Kenai

Fødselsdag:  15. august 2022

Størrelse: cirka 50 cm

Beskrivelse: Kenai er en dejlig bamse og kær dreng. Super sød og glad, med et godt og dejligt sind. Han er simpelthen så god og smuk en hund. Kenai er bror til Koda og Lilo som allerede er i gode hjem i Danmark. Nu vil han også gerne til Danmark for at få en familie der vil give ham masser af kærlighed. Kenai syntes nemlig, at det er dejligt at blive snakket og nusset med. Han er en rolig og glad dreng. Der er masser af både hunde og katte der hvor Kenai er, og han har det godt med dem alle. Han går rigtig fint i snor. Kenai er social og imødekommende, han vil være en rigtig god familiehund. 

Rejseklar: Start juni 2023


Honny

Honny

Fødselsdag:  1. januar 2022

Størrelse: cirka 50 cm og 14 kilo 

Super søde og kærlige Honny - Akkurat så sød som navnet antyder. Hun har haft en familie i Tyrkiet, og er derfor vant til at bo i et almindeligt hjem. - Honny bor fortsat i privat hjem. Hun er super imødekommende og elsker alle mennesker, hun møder. Honny er glad og begejstret for børn og vil rigtig gerne lege og dele kys ud til dem. Hun elsker nærhed og vil gerne være en skødehund, hvis hun får lov.  Hun kan godt være alene hjemme, og hun er toilet trænet. Hun kan med alle andre hunde og katte. Hun tror, alle katte hun møder er lige så glad for hende. Honny er vant til at gå i snor. Hun vil være en perfekt familie hund.

Hun er klar til at rejse, hun mangler blot en familie.


Baloo

Baloo

Fødselsdag. 16. oktober 2022

Størrelse:  cirka 45 cm 

Beskrivelse: Baloo med de fine farver og de smukke øjne er unik og en super dejlig hund. Han er glad og imødekommende, og han er vild med opmærksomhed. Han kan godt lide at lege, og leger så fint med de andre hunde. Baloo's mor blev bragt i sikkerhed, da hun var højdrægtig, så hvalpene blev født i sikkerhed. Baloo har derfor aldrig levet på gaden, og hans fødselsdato er helt præcis. Baloo er en rigtig god og smuk dreng. 

Rejseklar: slutningen af juni 2023


Ludwig

Ludwig

Fødselsdag. 1. september 2022

Størrelse:  cirka 30 cm og 7,5 kilo 

Beskrivelse: Lille Ludwig er en super sød og kær Jack Russel mix. Han er en super dejlig hund, der er imødekommende, og han elsker nærhed og opmærksomhed. Han er en glad og kan godt kan lide at lege med både bold og pind. Han har været i pleje i et privat hjem i Tyrkiet, hvor han er blevet passet af en europæisk dame. Ludwig er en rigtig god hund, der er vant til at komme med plejemor udenfor hjemmet. Ludwig har gået tur i snor et utal af gange. 

Rejseklar efter 11. maj 2023


Bille

Bille

Fødselsdag: 1. september 2022

Størrelse: er stadig en unghund

Beskrivelse: Skønne og smukke Bille er en virkelig kær og god hund. Han har et mildt og roligt sind. Han er nem dreng, der elsker kram og nærhed. Bille blev fundet af et par, der var på trekking i Tyrkiet. Trods han ikke syntes, det er fedt at være super aktiv, så ville han i sikkerhed og fulgte troligt efter dem i 3 uger, hvor de trekkede cirka 20 km dagligt. Bille er en super sød dreng med et utrolig godt sind. Han nyder sofahygge og livet i en familie. Bille kan godt lide de andre hunde hos plejemor. 

Rejseklar: Bille er rejseklar i juni 2023


Elliot

Elliot

Fødselsdag: 10. marts 2021

Størrelse: cirka 70 cm høj

Beskrivelse: Skønne Elliot med de smukke og blide øjne, ønsker at
blive den eneste ene i et menneskes liv. Han savner en, der vil give ham masser af kærlighed og omsorg. En der vil nusse ham og ligge i “ske” med ham. Elliot er nemlig en dreng, der elsker kram og nærhed, og han vil helst ikke dele det med nogen. Han er en super sød dreng med et godt sind. Elliot har mild hoftedysplasi, og han vil derfor gerne bo et sted uden trapper og et sted, hvor han ikke skal løbe marathon. Grundet sin diagnose vil Elliot være til en særlig pris. 

Rejseklar: Elliot har pakket sin kuffert og er klar til at rejse nu.


Bayly

Bayly

Fødselsdag: 13. september 2021

Størrelse: cirka 40 cm høj

Beskrivelse: Lille Bayly er en utrolig kær og sød dreng. Han synes opmærksomhed er en dejlig ting og han elsker at blive snakket med. Bayly er en rolig hund og han fungerer med alle de andre hunde, der er hos plejemor. Han har et mildt og godt sind. Han går fint i snor.

Rejseklar: Efter 17. marts


Hera

Hera

Alder: 1. Februar 2022

Størrelse: cirka 56 cm

Beskrivelse: Hera er en utrolig skøn og sød pige. Hun er en rigtig lille bamset pige med lækker dejlig blød pels. Hera syntes opmærksomhed er dejligt, og hun elsker at blive snakket med. Hun fungerer med alle de andre hunde, der er hos plejemor. Hun har et mildt og kært sind.  

Rejseklar: Nu


Mindy

Mindy

Fødselsdag: 17. juni 2022

Størrelse: 40 cm

Beskrivelse: Lille Mindy-Mus er en super kær og sød pige. Hun er en stille og rolig hund, som også kan lide at lege. Hun har et fantastisk og dejligt sind. Mindy elsker nærhed, og hun synes, det er dejligt at blive nusset og snakket med. Mindy har det godt med alle de andre hunde hos plejemor, og hun er rigtig god til at gå i snor. 

Rejseklar: efter 17. marts 2023


Rubic

Rubic

Størrelse: 50 cm

Fødselsdag:  3. oktober 2021

Rubic er en kærlig lille sort Cocker Spaniel. Han er en nysgerrig lille derng, der kan lide at løbe og lege med sine venner. Rubic er en meget social hund, både hvad angår hans hunde venner og mennesker. Han er vild med opmærksomhed og han elsker at putte og sove tæt. Han er rigtig god til at gå i snor.

Rejeklar: efter den 31 januar 2023


Tonya

Tonya

Fødselsdag 30.06.2020

Størrelse: cirka 60 cm

Beskrivelse: Flotte Tonya er en utrolig lækker rottweiler på cirka 2 år. Tonya er social og imødekommen over for alle os mennesker. Inden hun kom til os, har hun boet hos en norsk familie, som desværre ikke længere kunne have hende. Tonya har stamtavle og hun er vokset op i et skandinavisk hjem. Hun er derfor vant til at fungere i et almindeligt hjem og vant til at blive gået ture med. - så hun har lært både at gå i snor og at være renlig.

Rejseklar:  Er rejseklar nu


Rocky

Rocky

Fødselsdag: 17. Maj 2022

Størrelse: 60 cm

Temperament: Sød, kærlig og glad

Beskrivelse: Rocky er en super nuttet og kær dreng. Han har et sødt og dejligt sind. Han er simpelthen så god og kærlig og han elsker opmærksomhed. Han synes det er dejligt at blive snakket og nusset med. Han er en rolig dreng, som også kan lide at lege. Rocky fungerer rigtig fint med de andre hunde, der er hos plejemor, og han går rigtig fint i snor. Han er god med børn og vil være en perfekt familiehund. 

Rejseklar: 21. Marts 2023


Paris

Paris

Alder: 27. Juli 2021

Størrelse: 58 cm

Temperament: Sød og glad

Paris er en virkelig skøn og sød pige. Hun har et glad og imødekommende sind. Hun elsker opmærksomhed og vil gerne kramme og være tæt. Hun synes, det mest fantastiske er at blive kløet og snakket med. Hun går fint i snor og fungerer rigtig godt med både de store og små hunde, der er hos plejemor. Hun elsker at lege og vil gerne lege med hundelegetøj. Hun er en virkelig skøn hund, og hun vil være en rigtig god familie hund.

Rejseklar: Nu


Aura

Aura

Fødselsdag: 1. Maj 2022

Størrelse: cirka 44 cm

Temperament: glad og elsker kram

Beskrivelse: Smukke og kære lille Aura pigen. Hun er super nuser og kær. En hund med et dejligt og en skønt sind. En sød og glad pige, der elsker at blive krammet og snakket med. Aura er en rigtig god hund. Hun har prøvet at gå i snor, og hun har det fint med alle de andre hunde, der er ved plejemor. 

Rejseklar i januar


Beauty

Beauty

Fødselsdag: 15. juni 2021

Størrelse: cirka 59 cm

Temperament: legesyg og sød

Beskrivelse: Beauty er utrolig sød og glad pige. Hun kan lide at lege og gå ture. Beauty har et utrolig kærligt og godt sind. Hun er en social og imødekommende hund, der er vild med opmærksomhed og nærhed.  Hun er lærenem, og hun er vant til at omgåes børn. Hun vil være en perfekt familiehund, som vil elske at lege og løbe i haven. Beauty er vant til at gå i snor, et barn ville nemt kunne gå med hende.  

Rejseklar: hun er klar til at rejse nu


Beast

Beast

Fødselsdag: 15. juni 2021

Størrelse: cirka 60 cm

Temperament: intelligent og kærlig

Beskrivelse: Beast er den mest kærlig kramme hund man kunne ønske sig. Han elsker at sidde på skødet og blive krammet. Han er så sød og god. Han har et kærligt og skønt sind. Han er er en intelligent og lærenem hund, der er vant til børn. Besst er social og imødekommende, han vil være en perfekt familiehund. Beast er vant til at gå i snor, selv et barn ville kunne gå tur med ham.


Bites

Bites

Fødselsdag: 15. juni 2021

Størrelse:

Temperament: legesyg og lærenem

Beskrivelse: Bites er utrolig sød og glad pige. Hun kan lide at lege og gå ture. Bites elsker opmærksomhed, nærhed og kram, hun er social og utrolig imødekommende. Hun har et utrolig godt og kærligt sind. Bites er er en intelligent og lærenem hund, der er vant til børn. Hun vil være en perfekt familiehund, som vil elske at lege og løbe i haven.  Bites er vant til at gå i snor, hun går så fint at et barn nemt ville kunne gå med hende.  

Rejseklar: er rejseklar nu


Lina

Lina

Fødselsdag: 10. marts 2021

Størrelse: 72 cm

Temperament: sød og snaksagelig

Beskrivelse: Lina er utrolig sød og god. Hun er lige så god og kærlig som hendes smukke øjne og rare øjne udstråler. Lina er en rolig pige, der kan lige at lege og gå ture. Hun elsker opmærksomhed fra mennesker og vil rigtig gerne snakkes med. Sådan virkelig meget. Lina har det ikke så godt med meget dominerende hunde, da de gør hende utryg. 

Rejseklar: Lina er klar til at rejse nu.


Sansa

Sansa

Fødselsdag:

Størrelse: cirka 55 cm

Temperament: stille og rolig 

Beskrivelse: Sansa er en virkelig sød og stille pige. Hun har et godt og roligt sind. Sansa er en nem og hund, der elsker opmærksomhed. Hun er ikke anmassende eller påtrængende. Hun fortrækker et roligt og langsomt tempo. 

Rejseklar: Nu


Mika

Mika

Fødselsdag: 1. februar 2022

Størrelse: cirka 58 cm

Temperament: Kærlig og snaksaglig

Beskrivelse: Mika er en virkelig kærlig pige. Hun har et godt sind og er en utrolig sød og god hund. Mika elsker kram og nærhed. Hun vil så gerne puttes og snakkes med. Hun har det godt med de andre hunde og hun går fint i snor. 

Rejseklar: slut september 2022


Jessica

Jessica

Fødselsdag: 10. oktober 2021

Størrelse: cirka 50 cm

Temperament: social og glad

Beskrivelse: Jessica er en utrolig flot hund. Hun er rigtig sød og glad pige. Hun vil så gerne have opmærksomhed og snakkes med. Jessica er social og imødekommen over for alle mennesker. Hun går rigtig fint i snor og kan godt lige at lege og gå tur.

Rejseklar: slut september 2022


Lilly

Lilly

Alder: fra oktober 2021

Størrelse: stadig en hvalp, hun forventes at blive en alm Golden størrelse

Karaktertræk: Glad, kær og god.

Beskrivelse: Sødeste lille Lilly er en total kær og lækker lille golde hvalp. Hun er en super skøn hund der elsker mennesker. Lilly er vant til at bo i huset sammen med andre hunde hos plejemor i Tyrkiet. Hun elsker at lege med vand og syntes også det er super fantastisk at have en bold. Hun er bare en glad og dejlig hund. 

Rejseklar: november 2022


Shiva

Shiva

Fødselsdag 20. august 2021

Størrelse: cirka 72 cm

Temperament: Sød, god og glad

Beskrivelse: Shiva er en virkelig smuk og god hund. Hun er en sød og glad pige, der er vild med kram og elsker at blive snakket og nusset med. Selvom Shiva har det godt med de andre hunde, der er hos plejemor, så bliver hun nemt jaloux ved at dele opmærksomhed og mad. Så et hjem som ene hund vil være bedst for hende. 

Rejseklar: Nu


Joshi

Joshi

Fødselsdag: 10. september 2021

Størrelse: 63 cm

Temperament: Sød, kærlig og glad

Beskrivelse: Joshi er en lille super nuttet og kærlig dreng. Urolig sød og super glad. Han elsker at være tæt, og at blive snakket og nusset med. Han er en rolig dreng som også kan lide at lege.
Joshi fungerer rigtig fint med de andre hunde, der er hos plejemor, og han går rigtig fint i snor. 


Rejseklar: nu


Milli

Milli

Fødselsdag: 2021

Størrelse: ca 63 cm

Temperament: Sød og stille

Beskrivelse: Milli er en virkelig sød og glad pige. Hun kan godt lige at blive krammet, og hun vil rigtig gerne kløes og nusses. Hun er en rolig pige, der også kan lide at lege. Hun elsker at gå tur, og hun går rigtig fint i snor.

Rejseklar: Nu


Aysha

Aysha

Fødselsdag: 2021

Størrelse: ca 59 cm

Temperament: Sød og glad

Beskrivelse: Aysha er en virkelig sød og glad lille pige. Hun er imødekommende, og hun elsker mennesker. Hun er vild med kram, og hun vil så gerne snakkes og nusses med. Hun er vild med at lege og at gå tur, og hun går rigtig fint i snor.

Rejseklar: Nu


Lotus

Lotus

Alder: Født 1. april 2021 

Størrelse: cirka 62 cm

Beskrivelse: Lotus er en utrolig venlig og sød pige. Hun elsker opmærksomhed og hun vil rigtig gerne snakkes med. Hun fungere fint i gruppen hos plejemor, men Lotus vil fortrække at være ene hund. Hun vil gerne lege og hun er vagtsom. 

Rejseklar: Nu


Polat

Polat

Alder: Født i februar 2019.

Størrelse: 70 cm og 30 kg

Temperament: Kærlig og sød

Beskrivelse: Polat er en sød og kær dreng. Han har levet det meste af sit liv i en hundepension nede i Tyrkiet, så han vil være så glad for at komme ud og nyde omsorg og tryghed hos en familie med hus og have. Polat vil så gerne snakkes med. Giver du ham omsorg og kærlighed, så vil du få så meget igen. Han vil blive din mest loyale og bedste ven.

Polat vil fungere bedst som ene hund. Han går fint i snor. 

Rejseklar: Polat er klar til at komme til DK.


Hunde vi har fået i sikkerhed, I er velkommen til at kontakte os for mere info om dem :) ......