TYRKISKE HUNDE

second home dogs

Hunde til adoption


Disse hunde er adoptionsklare

Læs mere om adoption her.

Er man blevet interesseret i en eller flere af hundene, kan man få flere oplysninger hos vores kontaktpersoner. Se dem her.

Vi har travlt, og når ikke altid at sætte alle de hunde op til adoption, som vi har gjort klar til at komme til Danmark - Finder du ikke lige din øjesten her blandt nedenstående hunde. Så kontakt os gerne for at høre, om vi har en skøn hund, der lige passer til dig.

OBS:
Alle hunde er neutraliseret,( dog ikke dem, der er under 12 mrd. ved hjemrejse) vaccineret mod bl.a rabies, og har fået taget en blodprøve for at tjekke for evt. sygdomme og chippet. De er loppe- og ormebehandlet inden adoptionen.

Alle hunde er socialiseret, efter de er fundet, så de er klar til en ny familie.


HUNDE TIL ADOPTION


Bayly

Bayly (Er i DK)

Fødselsdag: 13. september 2021

Størrelse: cirka 40 cm høj

Beskrivelse: Charmerende Bayly er en lille dreng med smukke, varme øjne. Han er en utroligt kær og sød dreng, der elsker mennesker. Bayly er en let hund, går super fint i snor og han er renlig. Han er en glad dreng der nyder at lege med sit legetøj og i sneen udenfor.

Denne lille fyr er en fornøjelse at have omkring sig. Han elsker at putte og nyder at blive kløet og snakket med. Han vil utvivlsomt være en ven og følgesvend. Lille Bayly er en rolig dreng. Han drømmer om et kærligt hjem med en sød familie, hvor han kan dele rolige og hyggelige aftener, især hvis han må få lov til at putte på sofaen. Adoptér Lille Bayly, og tilføj en dejlig og kærlig ven til din familie! 

Bayly er allerede i Danmark, han mangler bare en familie, som vil elske ham og give ham et kærligt blivende hjem.

Bayly er allerede i Danmark, han mangler bare en familie der vil give ham et blivende hjem.


Hector

Hector (er i DK)

Fødselsdag: den 10. januar 2023

Størrelse: Ca 64 cm

Beskrivelse: Hector er en glad, sød og social hund. Han er kærlig og elsker at putte. Hector er ikke kun loyal, men også en legesyg sjæl, der elsker at boltre sig med en bold og han nyder opmærksomhed fra sine nærmeste. Han er en intelligent dreng og han er nysgerrighed på at lære, han har hos plejefamilien allerede lært kommandoer som 'sit' og 'dæk'.

Hector er renlig, og gør toilet ude. Han vant til at gå pænt i snor, hvilket gør gåture til en fornøjelse. Udendørsaktiviteter, fra leg i haven til afslappede gåture, bringer stor glæde his Hector. I øjeblikket er Hector i pleje i København og venter på at blive en elsket del af en ny familie, der kan dele glæden ved hans selskab.

Rejseklar: Hector er allerede i Danmark, hvor han er i pleje på Sjælland.


Mavis

Mavis (er i DK)

Alder: 24. april 2019

Størrelse: cirka 59 cm 

Karaktertræk: Sød og kælen

Beskrivelse: Smukke Mavis med de fine blå øjne. Mavis er allerede i Danmark, hvor han er i pleje på Sjælland, her har han ventet meget meget længe på at få sin egen familie. Mavis er en sød og virkelig smuk dreng. Han elsker at blive kløet og kælet med. Faktisk smider han sig gerne ned på ryggen med benene i vejret, enten oven på dig eller så tæt som han kan komme for at blive kløet og nusset med. Han er rigtig vild med komme ud, så det vil være super godt, hvis Mavis får en familie, der har en have, som han kan boltre sig i. Mavis er en vagtsom hund, og har brug for en del aktivering samt en en familie uden små børn, der har erfaring med Schæfer hunde eller lignende racer. Mavis har været i pleje i Danmark i et års tid, så han er vant til at bo i et almindeligt hjem med sin plejefamilie, og han har derfor lært rigtig meget om at bo og begå sig i et almindelig hjem.

Navnet Mavis kommer af ordet mavi, som betyder blå på tyrkisk. Når man tilføjer s i Tyrkiet, bliver det blå sagt på en sød måde. Navnet fik han selvfølgelig grundet hans utrolig smukke øjne.

Rejseklar: Han er i pleje på Sjælland


Bonnie

Bonnie (er i DK)

Fødselsdag: 9. februar 2022

Størrelse: en lille hund

Beskrivelse: Lille fine Bonnie er en utrolig sød og mild lille pige. Bonnie er en god og forsigtig pige, med et roligt og sødt sind. Hun kan godt lide at gå ture og hun hygger sig med at lege på græsset i haven. Hun er en venlig hund, som syntes at ro og nærhed med sine messesker er enormt rart og hyggeligt. Bonni er en rolig pige, der også fortrækker rolige omgivelser. Hun har ingen problemer med andre hunde, men fortrækker at der ikke er for mange. I landsbyen,  hvor hun er blevet fundet, var der frit løbende høns og katte. Dem kunne hun omgås uden problemer. Hun er vant til at gå i snor, og hun er god til det. 
Bonnie og Clyde (hvad vi formoder er Bonnie's bror) blev fundet i en lille landsby i Tyrkiet. Bonnie viste sig at være gravid, og hun fødte 4 dejlige hvalpe. Bonnie var en vidunderlig mor.

Rejseklar: Bonnie er allerede i Danmark, hvor hun er i pleje i Sdr. Jylland


Aris

Aris

Fødselsdag: 10. juli 2023

Størrelse: stadig hvalp, men forventes ar blive labradorstørrelse.

Beskrivelse: Aris er stadig en hvalp som er fyldt med charme og glæde. Aris er smuk, og han er en super glad og kær dreng, der elsker alle mennesker. Kram, nærhed og opmærksomhed elsker han, og han ville være den perfekte bedste ven. Han stråler af kærlighed og nyder at blive kløet og snakket med.

Aris er ikke kun en kærlig sjæl, men også en legesyg hund, der elsker sit legetøj. Han er også dygtig til at gå pænt i snor og ser frem til dejlige gåture. Aris drømmer om et hjem, hvor han kan dele hygge og kærlighed med sine mennesker på sofaen. Han er en virkelig god dreng med et fantastisk sind.


Chico

Chico

Fødselsdag:

Størrelse:

Beskrivelse: Mød Chico, som er en utroligt sød og skøn hund med et super glad sind. Han elsker at lege og gå dejlige ture, og han er venlig over for alle mennesker. Han er en social og imødekommende dreng, der altid er klar til at hilse på nye venner.

Chico er ikke kun flot at se på, men han elsker også opmærksomhed. Han nyder at blive snakket med og nusset, og han er tillidsfuld over for sine mennesker. Chico er en rigtig god hund, der også trives i selskab med andre hunde.

Chico drømmer om at finde et kærligt hjem, hvor han kan bringe sin livsglæde og kærlighed ind i sine ejeres liv.

Rejseklar: Han er klar til at rejse


Buddy

Buddy

Fødselsdag: 9. oktober 2021

Størrelse: ca 52 cm

Beskrivelse: Mød Buddy, en hund, der har oplevet at blive svigtet og efterladt på en legeplads af sin tidligere familie. Den stakkels dreng ventede i to lange uger på, at de skulle vende tilbage efter ham, men de kom aldrig tilbage. At være forladt på en legeplads er farligt for en hund i Tyrkiet, da forældre ofte bliver bange uden grund og ringer efter hundefangeren, hvilket ville føre til, at Buddy ville ende et sted, der er værre end fængsel.

Buddy er en utrolig venlig hund, der elsker at gå på lange ture. Han synes, at børn er søde og vil gerne lege med dem. Han er vant til at køre i bil og trives godt i selskab med både andre hunde og katte. Buddy er en forsigtig og tilbageholdende hund, der elsker at blive kløet og nusset. Han har et roligt og mildt sind samt et hjerte af guld.

Buddy fortjener at finde et kærligt hjem, hvor han kan opleve den tryghed og kærlighed, han har savnet. Overvej at åbne dit hjerte og dit hjem for denne skønne hund, der er klar til at give dig sin ubetingede kærlighed og berige dit liv med sin dejlige personlighed.

Rejseklar i februar 2024


Shakira

Shakira

Fødselsdag: 6. juni 2023

Størrelse: unghund

Beskrivelse: Mød Shakira, en vidunderlig unghund, med et fantastisk sind. Hun spreder glæde og kærlighed, hvor end hun går. Shakira er en pige, der elsker at lege. Hun nyder at komme ud og gå på eventyr eller i hundeskoven. Hun er utrolig god med alle mennesker og er vant til at være omkring børn.

Shakira er en imødekommende og flot pige med et hjerte fuld af godhed til sine mennesker. Hun er tillidsfuld og nysgerrig, altid klar til at udforske verden omkring sig. Hun er venner med alle andre hunde og leger så godt med dem.

Shakira drømmer om at finde en kærlig familie, der vil give hende den opmærksomhed og glæde, hun fortjener. Hun er klar til at bringe sin livlige energi og kærlighed ind i dit hjem. Overvej at åbne dit hjerte for Shakira og lad hende være en del af din familie, hvor hun kan berige jeres liv med hendes glæde og kærlighed.

Rejseklar: februar 2024


Victoria

Victoria

Fødselsdag: 19. juni 2021

Størrelse:

Beskrivelse: Victoria er en smuk og forsigtig hund, med en rørende livshistorie. Denne smukke pige har desværre oplevet en hård tilværelse på gaden, hvor hun blev mødt med svigt og endda stenkast. Som følge heraf har Victoria udviklet en vis frygt for mennesker, men hendes nysgerrige og kærlige natur skinner igennem.

Vi leder nu efter det helt rigtige hjem til Victoria, et hjem, der kan give hende den tid og omsorg, hun har brug for. En ejer som vil give sig ro og tid til at opbygge tillid og forbindelse til kære Victoria. Hendes søde natur og ønske om at knytte bånd er der, og med den rette støtte kan hun blomstre til en loyal og kærlig ledsager.

Victoria søger en kærlig person, der kan give hende et trygt og kærligt hjem. En det vil give hende den kærlighed og omsorg, hun så inderligt fortjener.

Rejseklar: Hun er rejseklar og venter på den enestående person, der vil hjælpe hende med at overvinde hendes fortid og bygge en lykkelig fremtid sammen.


Polat

Polat

Alder: Født i februar 2019.

Størrelse: 70 cm og 30 kg

Temperament: Kærlig og sød

Beskrivelse: Mød Polat, en sød og yderst loyal hund, der er nem at gå tur med. Polat er yderst loyal og en legende let følgesvend på gåture, som han elsker. Han elsker opmærksomhed fra mennesker og længes efter sin bedste ven.

Polat er opmærksom og intelligent dreng, og han lystre sit navn med glæde. Han er også venner med andre hunde, men hans hjerte ønsker at være den eneste hund i dit hjem. 

Det er hjerteskærende at tænke på, at Polat har ventet hele 4 år i et shelter i Tyrkiet for at finde et kærligt hjem. Han drømmer om en god ven og den bedste makker, han kan komme hjem til. Polat vil give dig et fantastisk venskab, kærlighed og nærvær, og han vil uden tvivl berige dit liv med loyalitet og trofasthed. Overvej at give Polat den chance, han fortjener, for at opleve kærlighed og en tryg fremtid i dit hjem. 

Rejseklar: Er klar til at rejse


Mousie

Mousie

Fødselsdag: 30. december 2021

Størrelse: ca 51 cm

Beskrivelse: Mød Mousie, en smuk og virkelig kær pige. Mousie er sød, venlig, og hendes milde natur gør hende til en hjertevarm følgesvend. Hun elsker at blive snakket med og er opsøgende efter opmærksomhed, og hun vil hjertens gerne krammes og nusses.

Mousie er imødekommende og rolig, og hun nyder gåture i naturen. Hendes blide natur gør hende til den perfekte ledsager for dem, der søger en rolig og kærlig ven.

Mousie vil være evigt taknemmelig for et kærligt hjem, hvor hun kan finde den tryghed og omsorg, hun så godt kan lide. Overvej at åbne dit hjerte for Mousie og give hende den kærlighed, hun fortjener.

Rejseklar: efter den 9. januar 2024


Melek

Melek

Fødselsdag: 

Størrelse: cirka 48 cm 

Beskrivelse: Mød Melek, en vidunderlig Pointer-pige, hvis navn betyder "engel" på tyrkisk, og hun er en ægte engel med sin skønne natur. Melek er utrolig sød, venlig og altid glad. Hun elsker opmærksomhed og er helt vild med nærhed og kram. Hun vil endda gerne sidde på skødet, hvis hun får lov. Hun er imødekommende overfor alle.

Melek er en social pige, der elsker alle mennesker. Hun kan ligd at lege og er klar på hyggelige gåture. Hendes tillidsfulde og blide natur gør hende til den ideelle ledsager for dem, der søger en kærlig følgesvend.

Det er hjerteskærende at tænke på, at Melek og hendes 4 bittesmå hvalpe blev fundet dumpet af tidligere familie. Melek var underernæret og overladt til på egen hånd at skulle overleve og passe på hendes nye hvalpe. Det er så trist, især når man tænker på hendes kærlige natur. Hun fortjener nu et kærligt og varigt hjem, hvor hun kan finde den tryghed og omsorg, hun så inderligt fortjener. Overvej at give denne stakkels pige en ny start og et hjem fyldt med kærlighed.

Rejseklar: Melek mangler at få taget den obligatoriske blodprøve for at blive rejseklar.


Pepe

Pepe

Fødselsdag: 25. april 2023 

Størrelse: ca 60 cm

Beskrivelse: Mød Pepe, en ung og livsglad dreng, der spreder glæde omkring sig. Pepe er en sand kærlighed med sin søde og venlige natur. Han er altid glad og elsker at være i centrum for opmærksomhed, hvor han kan nyde nærhed fra sine mennesker.

Pepe er utroligt imødekommende og social, hvilket gør ham til en charmerende ledsager. Han har en særlig gave til at elske alle mennesker og er altid klar til leg og sjov. Samtidig er han overraskende rolig og lærenem, hvilket gør ham til den ideelle hund at træne og udforske nye oplevelser med.

Tillidsfuld og blid, Pepe vil bringe varme og glæde ind i dit hjem. Han er den perfekte kammerat for dem, der søger en sjov og kærlig følgesvend, der er ivrig efter at skabe positive minder og venskaber.

Rejseklar: efter den 13. december


Findus

Findus

Fødselsdag: 3. september 2022

Størrelse: ca 42 cm

Beskrivelse: Mød Findus, en lille kær hund med et stort hjerte. Findus har masser af charme, han er simpelthen mega sød. Findus er en utrolig hengiven, rolig dreng, der elsker at være tæt på sine mennesker.

Findus er en glad og venlig sjæl, der trives med at putte og nyde nærhed. Han elsker at blive nusset og er altid taknemmelig for opmærksomhed. Findus har en mild natur, der gør ham til den ideelle bedste-ven.

Findus blev fundet på et øde sted uden mad. Der var han blevet dumpet og efterladt alene til overlevelse. Sikkert fordi han er kommet til skade med det ene forben, og familien ikke har villet ofre penge på at tage han til dyrlæge. Det er vigtigt at sige, at han stadig er en kærlig og stærk hund, der fortjener en kærlig og god familie. Overvej at give Findus et varmt og kærligt hjem, hvor han kan finde tryghed og kærlighed langt væk fra sine tidligere prøvelser.

Rejseklar: Februar 2024


Ben

Ben

Fødselsdag; 01. august 2023

Størrelse: stadig hvalp, men forventes at blive en mellemstørrelse hund.

Beskrivelse: Kære Ben er en dejlig hvalp med et kærligt sind. Ben er ikke kun utrolig smuk, men han udstråler kærlighed og venlighed. Han er en hengiven og nysgerrig sjæl, der hygger sig med at udforske verden omkring sig.

Ben er en social dreng, der altid er glad og venlig. Ben er altid klar til at sprede positivitet og kærlighed.

Den bløde pels, som Ben bærer, indbyder til at blive nusset, og han elsker det. Han trives i nærheden af sin menneskelig ven og nyder at være centrum for opmærksomhed. Hvis du søger en kær ven, der er både kan lide leg og kærlig, så er Ben den perfekte kammerat.

Rejseklar: Februar 2024


Mason

Mason

Fødselsdag: 9. Juni 2023

Størrelse: ca 42 cm

Beskrivelse: Mød Mason, en hjertevarm lille charmør, der virkelig er kær. Mason er altid fyldt med glæde, og han elsker at lege. Han elsker mennesker, og bliver så glad, når han får opmærksomhed og kærlighed.

Mason er venlig, sød og en ægte hygge-fis, der trives i selskabet med både to- og firbenede venner.

Hvis du leder efter en kærlig følgesvend, der vil bringe glæde og varme ind i dit liv, så overvej at give Mason et kærligt hjem. Han er en skat, der vil berige dine dage med glæde og kærlighed.

Rejseklar: Januar 2024


Lotus

Lotus

Alder: Født 1. april 2021

Størrelse: cirka 62 cm

Beskrivelse: Mød Lotus, som er en vidunderlig hund med en hjertevarm personlighed. Lotus er virkelig smuk og har en særlig venlighed over for mennesker. Hun elsker opmærksomhed og kan ikke få nok nusseri. Lotus er utrolig loyal og længes efter sin bedste menneskelige ven, som hun kan dele sin kærlighed og loyalitet med.

Lotus trives bedst som den eneste hund i hjemmet, hvor hun kan være den eneste kilde til glæde og hengivenhed. Hun er sød, opmærksom og altid klar til at lystre sit navn og komme, når hun kaldes. Lotus elsker gåture og er en perfekt makker til dem, der nyder frisk luft og motion.

Det er vigtigt at nævne, at Lotus har en livslang sygdom, der kræver daglig medicin. Heldigvis er medicinen, hun har brug for, overkommelig og kan købes til små penge. Af denne årsag vil Lotus også kunne adopteres til en væsentlig reduceret pris. Overvej at give Lotus et kærligt hjem, hvor hun kan finde den varme og omsorg, hun fortjener. Til gengæld får du en fantastisk følgesvend og en uvurderlig tilføjelse til dit liv.

Rejseklar: Lotus er rejseklar og venter på den enestående person, som vil være hendes bedste menneskelige ven.


Chance

Chance

Fødselsdag: 01. juli 2022

Størrelse: 36 cm

Beskrivelse: Mød den kære lille Chance, en Fransk Bulldog med et utroligt sødt væsen. Chance er en virkelig smuk pige med sine smukke og milde lyse øjne, der udstråler en uimodståelig charme. 

Hun er en glad og sjov hund, der altid spreder glæde omkring sig. Chance er venlig, imødekommende og utrolig social, og hun elsker at være centrum for opmærksomhed. Hun værdsætter at blive snakket med og vil hjertens gerne sidde på skødet, hvor hun kan nyde nærhed og kærlighed. Chance kan lide alle mennesker

Tidligere boede Chance i en barbersalon, hvor hun tilbragte både dag og nat. Heldigvis blev hun taget under vores beskyttelse, da hendes tidligere familie ønskede at dumpe hende. Chance fortjener nu et kærligt og varigt hjem, hvor hun kan finde tryghed og den opmærksomhed, hun så inderligt længes efter. Overvej at give Chance en ny chance og en smilende fremtid i dit hjem.

Rejseklar: efter 9. januar 2024


Charlie

Charlie

Fødselsdag: den 8. juli 2022 

Størrelse: 55 cm

Beskrivelse: Mød kære Charlie, en glad hund af Pointer-mix. Charlie er kendt for sit gode sind og sin glæde. Han er en social og imødekommende hund, der elsker at lege og udforske verden. Han er vild med at lege med sit hundelegetøj, og han er også en god kammerat for over for andre hunde.

Charlie elsker alle mennesker og især at få opmærksomhed og blive snakket med. Han går så fint i snor, hvilket er heldigt, da han nyder at gå tur og elsker at udforske verden sammen med sine mennesker. Charlie kom i sikkerhed sammen med sin mor og søskende, da han var en helt ny lille hvalp, så han har ingen traumatiske oplevelser med sig.

Charlie drømmer om at finde et kærligt hjem, hvor han kan fortsætte med at sprede sin glæde og kærlighed. Overvej at åbne dit hjerte og dit hjem for Charlie, så han kan blive en elsket del af din familie og berige jeres liv med sin kærlige og glade karakter. Han vil være en perfekt familiehund.

Rejseklar: Charlie mangler at få taget den obligatoriske blodprøve for at blive klar til at rejse.


Bowie

Bowie

Fødselsdag: den 8. juli 2022 

Størrelse: 59 cm

Beskrivelse: Mød Bowie, en glædespræget hund af Pointer-mix. Bowie er kendt for sin gode natur og sit glade sind. Han elsker at lege og blive snakket med, og han er vild med at udforske verden med hundelegetøj i munden. Bowie er også en god legekammerat for sine hundevenner og trives i selskab med dem.

Bowie er en sand menneske-elsker og nyder en god gåtur med sine mennesker. Han er også dygtig til at gå i snor, hvilket gør turene endnu mere fornøjelige. Han kom i sikkerhed sammen med sin mor og søskende, da han var en helt ny lille hvalp, så han har ingen traumatiske oplevelser med sig.

Bowie drømmer om at finde et kærligt hjem, hvor han kan fortsætte med at sprede sin glæde og kærlighed. Overvej at åbne dit hjerte og dit hjem for Bowie, så han kan blive en elsket del af din familie og berige jeres liv med sin livlige personlighed. Bowie vil være en perfekt familie hund til den store og aktive familie.

Rejseklar: Bowie mangler at få taget den obligatoriske blodprøve for at blive klar til at rejse.


Sally

Sally

Fødselsdag: den 8.juli 2022 

Størrelse: ca 57 cm

Beskrivelse: Mød den skønne Sally, en blanding af Pointer med et utroligt sødt og glad sind. Sally er en sjov pige, der elsker at lege og er vild med al den opmærksomhed, hun kan få. Hun trives med at blive snakket med og har en forkærlighed for legetøj.

Sally nyder gåture og elsker at lege i haven. Hendes kærlighed strækker sig til alle mennesker, og hun leger så fint med alle andre hunde. Sally kom i sikkerhed sammen med sin mor og søskende, da hun var en helt ny, lille nyfødt hvalp, så hun har ingen traumer med i bagagen.

Hun er vant til at gå tur i snor og klarer det rigtig godt. Sally er imødekommende, altid glad og en utrolig god hund. Hendes nysgerrighed og intelligens gør hende let at træne. Hun er en aktiv pige, som samtidig med at hun kan være rolig til hygge på sofaen. Overvej at give Sally et kærligt hjem, hvor hun kan sprede sin glæde og kærlighed til hele familien.

Rejseklar: Sally er klar til at rejse. Hun mangler blot en familie.


Thea

Thea

Fødselsdag: 15. april 2023

Størrelse: 62 cm

Beskrivelse: Mød Thea, som er en virkelig smuk og kær pige med de mest fortryllende blå øjne. Hun er unik og uforglemmelig. Thea har et mildt og glad sind, der lyser op i ethvert rum. Hun nyder gåture og går pænt i snor.

Thea er en hjertevarm og social hund, der er venlig, imødekommende, og tillidsfuld. Hun er altid klar til at sprede glæde og skabe venskaber. Thea er både til hygge på sofaen og leg i haven, og hun vil elske at komme med på sjove eventyr.

Hun elsker at blive kløet og snakket med, og hun vil være din mest trofaste følgesvend. Overvej at give Thea et kærligt hjem, hvor hendes skønhed og charme kan skinne, og hvor hendes unikke personlighed kan berige dit liv med glæde og kærlighed.

Rejseklar: efter den 11. januar 2024


Bella

Bella

Fødselsdag: 20. marts 2023

Størrelse: 45 cm

Beskrivelse: Mød Bella, en utrolig kær og smuk pige. Hendes pels er lækker, bamset og blød, og hun er en meget sød hund. Bella er altid glad og virkelig imødekommende. Hun elsker at blive snakket med og er mild og god af sind. Bella vil meget gerne krammes, og hvis hun får lov, hopper hun gerne helt op på skødet for at nyde nærhed og kærlighed.

Bella elsker at putte og er vild med at lege. Hun er en fantastisk hund med et mildt og godt sind. Bella er social og trives med alle mennesker og alle andre hunde. Hun har gået i snor mange gange og gør det så fint. Bella drømmer om at finde et kærligt hjem, hvor hun kan dele sin glæde og kærlighed med god og sød familie. Overvej at åbne dit hjerte for Bella og give hende det hjem, hun fortjener.

Rejseklar: efter den 9. januar 2024


Alma

Alma

Fødselsdag: 1. maj 2022

Størrelse: cirka 59 cm

Beskrivelse: Alma er en virkelig rolig og kær pige, med et mildt og helt igennem godt sind. Hun kan godt lide at gå ture, og hun går virkelig fint i snor. Hun kan være alene hjemme, men hun elsker at være sammen med sine mennesker. Alma er renlig. Hun er en venlig og social hund, der gerne opholder sig i nærheden af sine mennesker, og hun synes at ro og nærhed og at blive snakket med er enormt rart og hyggeligt. 

Alma blev fundet tæt ved en flod, her lå hun og ventede. Hun var ubeskrivelig sulten. Alma har sikkert lagt der længe i håbet om at dem der dumpede hende ville samle hende på igen. Heldigvis var det os der fandt hende, og bragte hende i sikkerhed. 

Rejseklar: Februar 2024


Esme

Esme

Fødselsdag: 10. marts 2023

Størrelse: 56 cm

Beskrivelse: Lille Esme er en så glad og kær lille hund. Hun elsker at sidde på skødet og er helt vild med at blive snakket med. Esme kan godt lide at lege, og er der en balje vand, hun kan sætte sig i, så synes hun, det er helt fantastisk. Hun er en social og imødekommende hund, der elsker alle mennesker og alle de andre hunde. Hun har et godt og fantastisk sind. Esme vil være en utrolig god familie hund. 

Sødeste lille Esme blev fundet som ung hund. Hun var utrolig tynd og de fleste knogler synlige på hendes lille afmagrede krop. Fra starten var hun bare en lille glad pige, der gjorde alt hun kunne, for at vise hvor god hun var. Esme blev samlet op og bragt til dyrlæge. Hos dyrlægen købte vi noget ekstra godt foder og vitaminer, så hun kunne komme til kræfter og tage på. Esme er allerede blevet så fin en lille pige, og hun venter kun på en god og kærlige familie. 

Rejseklar: 13. december 2023


Isa

Isa

Fødselsdag: 23. marts 2023

Størrelse: cirka 50 cm

Beskrivelse: Mød Isa, en skøn hundepige med et hjertevarmende sind. Isa er kendt for sin søde og kærlige natur, hendes varme og glæde er smittende. Hun er en glad og hengiven hund med et mildt sind, der gør hende til en skøn følgesvend.

Isa elsker opmærksomhed og længes efter en sød familie. Hun er venner med andre hunde og trives også fint i selskab med katte. Isa går fint i snor, hvilket gør gåturene til en fornøjelse. Hun udstråler kærlighed og venlighed og har en god, rolig karakter, der gør hende ideel som en skøn familiehund. Den perfekte tilføjelse til en kærlig og nærværende familie som deres trofaste bedste ven.

Isa drømmer om at finde en kærlig og nærværende familie, der vil byde hende velkommen i deres hjem. Hvis i åbner jeres hjem og hjerter for Isa, så I får i en hund i kan dele livets glæder sammen med.

Rejseklar: i januar 2024


Theo

Theo

Fødselsdag: 25. april 2023

Størrelse: ca 49 cm

Beskrivelse: Mød Theo, en hund med fortryllende lyseblå øjne og en lækker blød og bamset pels. Theo er en charmerende hanhund, der er utrolig imødekommende og social. Han trives med nærhed og elsker at putte tæt. Vil også gerne være skødehund, hvis han får lov. 

Theo er kendt for sit milde og rolige sind samt sin venlige og kærlige natur. Han elsker mennesker, og han kan ikke få nok opmærksomhed. Theo nyder at blive krammet og nusset.  Han er loyal og tillidsfuld, hvilket gør ham til en lydig og pålidelig følgesvend. Han går også fint i snor, det gør gåture til en fornøjelse.

Theo drømmer om at finde en kærlig familie, der vil byde ham velkommen i deres hjem. Han er klar til at dele sin glæde og kærlighed med jer og bringe varme og lykke ind i jeres liv. Overvej at åbne jeres hjem og hjerter for den charmerende Theo, så I kan opleve den ubetingede og uendelige kærlighed, han har at tilbyde.

Rejseklar: Theo er rejseklar i december 2023


Willow

Willow

Fødselsdag: 28. oktober 2022

Størrelse: ca 62 cm

Beskrivelse: Smukke og søde Willow. Hun er altid glad og hun elsker opmærksomhed, og at blive snakket og nusset med. Willow er en kær og glad pige, med et roligt og godt sind. Hun er en nem, god hund. Social og imødekommende. Willow har det godt med alle andre hunde, og hun går rigtig fint i snor. Hun blev fundet i et skovområde udenfor Alanya, da hun var helt lille hvalp. Der var hun sammen med sine søskende og sin mor. Mor og hvalpe blev alle bragt i sikkerhed. Willow bor pt hos en plejemor i Tyrkiet sammen med sin søster Queeni. 

Rejseklar: januar 2024


Queeni

Queeni

Fødselsdag: 28. oktober 2022

Størrelse: ca 62 cm

Beskrivelse: Queeni er en sød og glad hund. Smuk både uden på og inden i. Social og imødekommende, og hun elsker at blive snakket og nusset med. En kær og glad pige, med et roligt og godt sind. En virkelig nem, god hund. Queeni har det godt med alle andre hunde, og hun går rigtig fint i snor. Hun blev fundet i et skovområde udenfor Alanya, da hun var helt lille hvalp. Der var hun sammen med sine søskende og sin mor. Mor og hvalpe blev alle bragt i sikkerhed. Queeni bor pt hos en plejemor i Tyrkiet sammen med sin søster Willow. 

Rejseklar: januar 2024


Lector

Lector

Fødselsdag: 25. december 2022

Størrelse:  cirka 57 cm

Beskrivelse: Lector har de smukkeste og mildeste gyldne øjne. Han er en forsigtig og mild dreng. Lector nyder at blive nusset og kløet. Lector har haft en tyrkisk ejer, som faktisk ikke ville have ham, og derfor bandt ham til et træ, hvor han stod alene i direkte sol. Heldigvis er Lector nu i sikkerhed, og han er en virkelig rolig og mild dreng, der kun vil sine kære det bedste. Han er en dejlig og sød dreng.   

Rejseklar: Lector er rejseklar efter den 12. oktober.


Thalia

Thalia

Fødselsdag: den 15. Januar 2023

Størrelse: cirka 63 cm

Beskrivelse: Talia er en virkelig smuk og kær pige, med udtrykningsfulde øjne pga de brune afmærkninger over øjnene. Thalia er en forsigtig og sød pige. Hun er rolig og en virkelig god hund. Thalia er kommet i sikkerhed, da hun var ny lille hvalp. Hun kom i sikkerhed med sin mor og søskende. Hun kan godt lide at være ude, både for at ligge i haven og gå tur. Hun synes, det er dejligt at blive snakket og nusset med. Thalia har det godt med de alle andre hunde, der er hos plejemor. Hun går fint i snor. 

Rejseklar: Thalia er rejseklar efter den 12 oktober 2023


Arlo

Arlo

Fødselsdag: den 1. december 2022. 

Størrelse: cirka 64 cm

Beskrivelse: Kære Arlo er en virkelig smuk og dreng med store smukke og blide øjne. Han er en super kær og mild hund. Rolig og forsigtig. Arlo nyder at blive nusset og kløet. Han har det godt med de andre hunde, der er hos plejemor, og han går fint i snor. 

Rejseklar: Arlo er rejseklar efter 12. oktober 2023


Carlton

Carlton

Fødselsdag: 19. maj 2018 

Størrelse: cirka 52 cm

Beskrivelse: Carlton er en fin dreng. Han er super sød hund, med et mildt og roligt sind. Carlton valgte selv at komme i sikkerhed. En dag da plejemor var ved dyrlæge kom Carlton forbi, og så sprang han ind i bilen, der holdt parkeret ved dyrlægen. Carlton synes, det er dejligt med opmærksomhed, og han nyder, at blive snakket og nusset med. Carlton går rigtig fint i snor.
 

Rejseklar: Carlton er klar til at rejse midt i september


Linda

Linda

Fødselsdag: 8. december 2020

Størrelse: ca 62 cm

Beskrivelse: Linda er en sød og rolig pige hund. Hun blev fundet i et skovområde udenfor Alanya. Vores Tyrkiske kontakt fodrede hende, og efter nogle gange førte hun mad-mor hen til det hemmelige sted, hvor hun gemte sine små hvalpe. Mor og hvalpe blev alle bragt i sikkerhed. Linda er sikkert blevet dumpet i skoven, fordi hendes tidligere ejere ikke længere ville have hende, eller fordi hun var blevet med hvalpe. Linda er en utrolig fin hund. Hun har et mildt sind. Det tog plejefamiliens mand lidt tid at vinde Linda's tillid, men det var slet ikke umuligt. Linda trænger til kærlighed og tryghed. Et roligt hjem og en familie der vil elske hende og give hende masser af omsorg. 

Rejseklar: Efter 12. august 2023


Oswald

Oswald

Fødselsdag: 10. Okt 2020

Størrelse: cirka 60 cm

Beskrivelse: Smukke Oswald er en glad gul labrador mix. Han har boet i Manavgat området ved Alanya. Der var det desværre ikke alle, der var lige søde ved ham og de andre gadehunde i området. Heldigvis kom han i sikkerhed, og han er nu klar til at flytte til Danmark. Oswald er en glad dreng, der gerne vil gå ture og lege. Han elsker opmærksomhed, og han er derfor vild med at blive kløet og snakket med. 

Rejseklar. Nu


Frodo

Frodo

Fødselsdag: 10. Maj 2022

Størrelse: cirka 58 cm

Beskrivelse: Mød Frodo, han er en dejlig og kær dreng, der med hans glade og tillidsfulde natur gør ham til en social og imødekommende hund. Frodo er en rolig hund med et venligt og godt sind.

Han kan lide at lege og elsker opmærksomhed, og han er også en fremragende gåturkammerat, der går fint i snor. Han er også pottetrænet og er derfor renlig. Frodo savner en familie og et sted han kan kalde hjemme. Han er allerede klar til eventyret – hans kuffert er pakket, og hans pas er helt klar til, at han kan rejse.

Rejseklar. i oktober 2023


Dolly

Dolly

Fødselsdag: 26. september 2022

Størrelse: cirka 56-57 cm. 

Beskrivelse: Dolly blev reddet fra en skov oppe i et bjerg ikke langt fra Alanya. Hun kom i sikkerhed sammen med sine søskende, da de var små. Så hun har ikke nået at være gadehund ret længe, og hun har ikke oplevet grimme svigt eller lignede. 

Dolly er en virkelig smuk hund, med de smukkest gule øjne. Hun er en glad pige, som er super god og sød. Hun er social og imødekommende, og hun vil helt vild rigtig gerne snakkes med. Hun leger godt med de andre hunde. Tidligere var Dolly ofte på udflugt sammen med andre søskende til grønne områder udenfor Alanya. Her gik de i snor, og der fik de lov til at løbe løs og lege. Det syntes både Dolly, og de andre hunde er fedt, og det betyder hun er vant til at køre bil og gå i snor.

Rejseklar: Dolly er helt klar til at rejse. Hun mangler bare en famile hun kan rejse hjem til.


Flynn

Flynn

Fødselsdag: 26. september 2022

Størrelse:  cirka 64 cm

Beskrivelse: Smukke Flynn er en sød og dejlig hund. Han er forsigtig og mild. Flynn nyder at blive nusset og kløet. Flynn og hans søskende er blevet fundet i et skovområde, da de var små hvalpe, så de her været i sikkerhed det meste af deres liv, og derfor har de ikke oplevet vold eller svigt. Han er ofte på udflugt sammen med andre hunde og en gruppe mennesker til grønne områder udenfor Alanya. Her får de lov til at løbe løs og lege. Det synes Flynn er fedt. Flynn er en virkelig dejlig og sød dreng.   

Rejseklar: Flynn er rejseklar midt i oktober. 


Honny

Honny

Fødselsdag:  1. januar 2022

Størrelse: cirka 50 cm og 14 kilo 

Super søde og kærlige Honny - Akkurat så sød som navnet antyder. Hun har haft en familie i Tyrkiet, og er derfor vant til at bo i et almindeligt hjem. - Honny bor fortsat i privat hjem. Hun er super imødekommende og elsker alle mennesker, hun møder. Honny er glad og begejstret for børn og vil rigtig gerne lege og dele kys ud til dem. Hun elsker nærhed og vil gerne være en skødehund, hvis hun får lov.  Hun kan godt være alene hjemme, og hun er toilet trænet. Hun kan med alle andre hunde og katte. Hun tror, alle katte hun møder er lige så glad for hende. Honny er vant til at gå i snor. Hun vil være en perfekt familie hund.

Hun er klar til at rejse, hun mangler blot en familie.


Jessica

Jessica

Fødselsdag: 10. oktober 2021

Størrelse: cirka 50 cm

Temperament: social og glad

Beskrivelse: Jessica er en utrolig flot hund. Hun er rigtig sød og glad pige. Hun vil så gerne have opmærksomhed og snakkes med. Jessica er social og imødekommen over for alle mennesker. Hun går rigtig fint i snor og kan godt lige at lege og gå tur.

Rejseklar: nu


Hunde vi har fået i sikkerhed, I er velkommen til at kontakte os for mere info om dem :) ......