TYRKISKE HUNDE

second home dogs

Info om adoption


Alle hundene, er testet for adfærd og fundet egnet til adoption. Derfor er det stadig en stor omvæltning, selv for en tryg og tillidsfuld hund, at komme til et helt nyt land med nye lyde, lugte, mad, klima osv.

Man skal have tålmodighed og være parat til at bruge den tid, det vil tage at gøre hunden tryg. Vores dygtige formidlere og besøgshold kan være behjælpelige med spørgsmål, hvis man har brug for det.

I yderste konsekvens, kan vi også være behjælpelige med at omplacere din adopterede hund, men det er absolut altid en sidste nødløsning, som hverken du eller din hund fortjener

Adoptionsfamilier skal godkendes.
Før du adopterer en af vores hunde, skal du godkendes af vores formidlere. De vurderer om du/I har evner og muligheden, til at give en hund med en anderledes baggrund, et godt og trygt hjem.

For at blive godkendt til adoption, skal man være min ca 25 år, hvis man er under, kan man ringe til os, også vil vi vurdere det.

 I familier med børn er det en fordel at familien har god kedskab til at have hund.

 

Hvad koster det at adopterer en hund fra Tyrkiet.
Adoptionsprisen dækker de udgifter vi har på hunden: Vaccinationer, blodprøve, neutralisering, chipmærkning, pas, sundhedscertifikat, orme og loppe kur.

Pris for hunde under 3 år

  3500,-

Pris for hunde over 3 år

  3000,-

Pris for senior hunde 5 år+

  2500,-

Da Tyrkiet ikke er et EU land skal hunden:

De hunde vi gør klar til adoption, vaccineres bl.a. mod Rabies og der bliver taget en blodprøve for at tjekke at hunden er sygdomsfri.

Derefter skal der gå 4 mdr, resultatet skal selvfølgelig være tilfredsstillende og hunden er klar til afrejse efter en tur hos Embedsdyrlægen for at få lavet et Sundhedscertifikat .

Vi har tilladelse til formidling af dyr fra fødevarestyrelsen.

Fvst Stationsparken 31-33 2600 Glostrup.

Fvst.dk/kontakt

 

Her er et link til omregistrering af din hund ( husk at gøre det inden for 30 dage )